Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


BLACKSOFT, dé softwarespecialist voor de Houthandel


Blacksoft (Blacksoft)
Heteren

Geplaatst op: 14-06-2018 | 2424 keer bekeken
Referentie: HOUTHANDELAREN-99
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
HoutHandelaren.nl
HoutHandelaren.nlHoutHandelaren.nl

Omschrijving

BLACKSOFT is een no-nonsense softwarebedrijf. Wij bieden al 30 jaar alles-in-één oplossingen op maat waarmee we bewijzen dat een goed werkend softwarepakket niet duur hoeft te zijn.

Voor de houthandel bieden wij het meest complete softwarepakket, ontwikkeld samen met en specifiek voor deze branche. Bekijk gerust onze website en met name BlackWood voor meer informatie.
https://www.blacksoft.nl/blackwood/

Wij zijn trots op onze missie: maatwerk aanbieden voor de prijs van een standaard softwarepakket. En om heel eerlijk te zijn; vaak zitten we met onze prijzen ook daar ver onder.

Wij houden van persoonlijke aandacht geven, wij blinken uit in onze expertise, eerlijke transparante prijzen, branchegerichte software en 24-uurs service.

Het addertje? Wij dagen je uit om er één te vinden.

Voel je vrij om ons een telefoontje te geven, om ons vragen te stellen, of om ons uit te nodigen voor een kop koffie.

www.blacksoft.nl | [Inloggen voor meer contactinformatie] | 085-4010236


Advertenties van andere verkopers