Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Plaatmateriaal - Houthandel

Deze rubriek is voor het kopen en verkopen van plaatmateriaal gemaakt van hout. Voor zowel constructie als een schitterend nieuw tafelblad bent u op de juiste plaats.


Houten platen in alle maten

Bent u op zoek naar houten platen voor binnen- en buitengebruik? Vind ze in de rubrieken van HoutHandelaren.nl gemakkelijk en snel voor al uw exterieur en interieur plaatmateriaal gerelateerde wensen. Eenvoudige constructieplaten die watervast verlijmd zijn kunt u gebruiken als de ideale onderlaag voor een constructie in de buitenlucht. Voor het afschermen of de afbouw van uw constructie kunt u ook gebruik maken van een stevige MDF en deze zelf gronden of reeds gegronde platen gebruiken. Zo staat uw constructie de komende jaren stevig tegen weer en wind.


Binnen en buiten inzetbaar

Bij plaatmateriaal hoeft men niet alleen te denken aan dunne platen om snel een constructie vorm te geven. Deze rubriek biedt ook ruimte aan adverteerders voor hoogwaardig plaatmateriaal dat gebruikt kan worden als de bovenlaag van een klassiek of modern meubel. Een massief eiken tafel is heel indrukwekkend, maar dat kan ook van de prijs van het geheel gezegd worden. Een goedkopere optie die erg populair is de laatste paar jaren is het maken van een solide stalen frame voorzien van een powdercoat en deze dan voorzien van een massief houten blad. Zo krijg je een mooie combinatie van industrieel design en het huiselijke van hout.


Gemakkelijk doe-het-zelven

Druk bezig met de voorbereiding van een klusproject, maar nog op zoek naar materialen? Hopelijk kunt u hier het juiste plaatmateriaal vinden voor de klus of het nou in het zicht mag staan of niet. Decoratieve hout- en meubelplaten kunnen een uitkomst bieden om de boel netjes af te schermen. Gelamineerde platen zijn ideaal voor het gebruik in plaatsen waar het vochtig kan worden binnenshuis zoals de badkamer of voor het waterdicht maken van een kleine opbergruimte in de buitenlucht.