Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Blokhutten - Houthandel

Deze rubriek is voor het kopen en verkopen van blokhutten. Uw gezellige houten huis weg van thuis of gewoon voor een rustige ruimte in uw eigen tuin.


Blokhutten in de stijl die u zoekt

Iedereen heeft zo een eigen stijl en smaak en dit is voor blokhutten geen uitzondering. Bij elke specifieke smaak is er wat wils. Voor een strak vormgegeven tuinhuis met minimale elementen of een traditionele, rustieke blokhut bent u op het juiste adres. Daarnaast is het belangrijk om ook naar het totaalplaatje te kijken en de ruimte die u beschikbaar wilt stellen. De houtsoort en het model van uw blokhut moet goed aansluiten bij uw eigen huis en tuin. Ook uw buitenmeubels kunnen een sterke aanvulling vormen en een mooi totaalplaatje creėren. Misschien wilt u er enkel gereedschap en tuinspullen in opbergen of er zelfs een extra dependance van maken voor uzelf of uw gasten om er in te verblijven.


Tot rust komen in uw eigen blokhut

De drukte van alledag maakt het soms zwaar om je rust te vinden in de stedelijke omgeving. Sommige mensen zoeken hun heil in het hebben van een vakantiehuis of een vaste plaats op de camping. Niet iedereen heeft deze luxe en daarom kan het creėren van een rustplek in uw eigen tuin een uitkomst vormen. De samenkomst van de rustieke sfeer die hout heeft en moderne fabricage technieken tot een elegante en eigentijdse constructie. U kunt deze ruimte geheel naar uw wens indelen en inrichten. Samen met de kleine details kan het een fantastisch vertoef worden in uw eigen achtertuin.


Gratis uw blokhut adverteren

Op deze pagina kunt u gratis uw blokhut of tuinhuis materiaal adverteren. Bent u zelf op zoek naar een blokhut? Dan bent u ook helemaal op de juiste pagina. Het is heel gemakkelijk om jezelf in te schrijven op HoutHandelaren.nl om direct in contact te komen met al het aanbod rondom hout dat op deze online marktplaats geadverteerd wordt. Het kost wat tijd en moeite, maar wie weet heeft u binnenkort een prachtig tuinhuis of blokhut in uw tuin staan. Zo kan u in het comfort van uw eigen tuin helemaal tot rust komen of gewoon uw tuinspullen opslaan voor later gebruik.