Houthandel in Amsterdam

Houthandel in Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van professionele houthandelaren in Amsterdam. U vindt een korte omschrijving van elke Amsterdamse houthandelaar en een link naar de website van die specifieke houthandel.


Assortiment houthandelaren Amsterdam

De meeste houthandelaren in ons overzicht bieden een breed assortiment houten materialen en producten. We geven kort aan wat u per houthandelaar mag verwachten, ook wordt ingegaan op de locatie van elke Amsterdamse houthandel zodat u direct de juiste houthandelaar kunt kiezen.


Houthandel Hoogendam Amsterdam

Al sinds 1969 is Houthandel Hoogendam gespecialiseerd in de levering van een grote variėteit aan houtsoorten. Naast de zuivere handel in hout kunt u er ook terecht voor diverse houtbewerkingen en u kunt uw hout direct laten spuiten in een door uw gewenste kleur. U vindt Houthandel Hoogendam in het westelijke deel van Amsterdam Nieuw-West.

Direct naar de website van Houthandel Hoogendam


Houthandel Schmidt Amsterdam

Een echte Amsterdamse houthandel, al 150 jaar gevestigd aan de Oude Zijds Achterburgwal in het hartje van onze hoofdstad. Houthandel Schmidt levert een breed assortiment vurenhout, hardhout en houten plaatmateriaal voor particulieren en klusbedrijven. U kunt al uw hout op maat laten zagen en u krijgt er desgewenst persoonlijk advies. Zonder twijfel de meest unieke houthandel in Amsterdam, en misschien wel van heel Nederland.

Direct naar de website van Houthandel Schmidt


Koninklijke Jongeneel houthandel Amsterdam

Met meer dan 40 vestigingen in het land spreekt het voor zich dat Jongeneel ook een belangrijke vestiging in Amsterdam heeft. Jongeneel levert alle houtproducten, houten plaatmateriaal, gevelhout, deuren, kozijnen en diverse hout-composiet producten.

Direct naar de website van Koninklijke Jongeneel B.V.


PontMeyer Amsterdam Centrum

Gelegen aan de Rigakade in de Amsterdamse houthavens heeft PontMeyer een centrale een ruime vestiging. U kunt er zelf uw houten producten ophalen middels het handige drive-in afhaalcentrum, maar er wordt ook thuisbezorgd in Amsterdam. De bezorgtruck is speciaal uitgerust voor de smalle straatjes van Amsterdam.

Direct naar de website van PontMeyer Amsterdam Centrum


PontMeyer Amsterdam Zuidoost

Op de Van der Madeweg 16 in Amsterdam Zuidoost vindt u een grote vestiging van Nederlands grootste houthandel. U kunt er terecht als particulier of als professional in de bouw of houthandel. Let ook op het ruime assortiment tuinhout en aftimmerhout.

Direct naar de website van PontMeyer Amsterdam Zuidoost