Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Bankirai - Houthandel

Een waar begrip onder de hardhout soorten. Op deze pagina vindt u advertenties voor de in- en verkoop van het duurzame Bankirai hout. Gaat vele jaren mee zonder behandeling.


Bankirai het hardhout uit het oosten

Bankirai is bekend onder een aantal andere namen waarvan meest bekend Yellow Balau of Selangan Batu. Deze houtsoort heeft met name het groeigebied gesitueerd in Zuidoost-AziŽ. Deze soort hout is niet veel voorkomend genoeg meer om nog exclusief in deze varianten van Bankirai verkocht te worden. Ze worden daarom aangevuld in grote partijen door een houtsoort die Balau heet. Deze is praktisch nog hetzelfde als de originele houtsoort. Bankirai is een gevestigde naam wanneer men over hardhoutsoorten spreekt. Het wordt veel verkocht als vlonderplank en heeft door de natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten een lange levensloop.


Bankirai voor binnen of buiten

Bankirai heeft van nature een bovengemiddeld volumiek massa en een gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad. Er zijn weinig natuurlijke onvolkomenheden zoals draadverloop en noesten in het hout. Dit geeft het hout zijn hoge duurzaamheidsklasse mee en is dus ideaal voor buitengebruik. Het hout bezit een geelbruine kleur en kan goed onbehandeld tegen lange blootstelling aan de zon en regen. Het zal na verloop van tijd wel verkleuren naar een grijze tint en dus is het gebruik van een degelijke hardhoutolie wenselijk. Dit kan de levensduur van het hout ook aanzienlijk verlengen en kan tot wel 25 jaar mee gaan.


Topkwaliteit Bankirai in een overzicht

Door u gratis in te schrijven op deze website kunt is gemakkelijk in contact komen met aanbieders van Bankirai. Door aan te melden is er door u ook eenvoudig een advertentie te plaatsen om uw hardhout of andere houtsoorten te adverteren. Bankirai gaat heel wat jaren mee en perfect om uw terras of buitenconstructie een stevige constructie te geven.