Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (4)Vlonders (3)


Palen - Houthandel

Deze pagina heeft een overzicht aan advertenties voor in- en verkopers van houten palen. Zo kunt u de juiste materialen vinden voor uw constructie of om een stevig hekwerk te maken.


Houten palen voor iedere klus

Voor het bouwen van schuttingen, omheiningen, hekwerken en andere constructies kunt u houten palen gemakkelijk inzetten en bewerken naar uw wensen. Meestal gebruikt men een hoeveelheid van wat zwaarder hardhout of geďmpregneerd naaldhout in diverse kopmaten voor dezelfde klus. Zo blijft het één geheel vormen hoe groot u het project ook maar gaat maken. Zorg naast een aardige hoeveelheid van de benodigde palen in verschillende formaten ook voor de juiste tuinbalken, schuttingen, pergola’s en andere constructies om het af te maken.


Duurzaam bezig zijn

Hout is met een klein beetje moeite jaren goed te onderhouden. Door voor hout te kiezen voor uw constructie kunt u op ieder moment relatief eenvoudig het geheel opfrissen of een geheel nieuwe look geven. Beschadigingen vallen ook prima bij te werken. Hout is enorm milieuvriendelijk aangezien het voor de productie en verwerking geen grote hoeveelheden energie nodig is. Daarnaast is het ook recyclebaar als geen ander materiaal. Dit kan met enorme hoeveelheden tegelijk gebeuren om groene energie te produceren. De CO2 uitstoot die daarbij vrijkomt is niet veel meer dan de hoeveelheid die vrij komt bij het groeien van de bomen voor de kap.


Snel door met de klus

Op HoutHandelaren.nl kunt u gemakkelijk en snel de advertenties vinden met het hout dat u voor ogen heeft. Door gratis een account aan te maken kunt u in contact komen met de adverteerders om zo de verdere details te bespreken rondom betaling en bezorgen. Voor de kleine en grote projecten voor hobbyist of aannemer; hier kunt u terecht voor al uw hout gerelateerde wensen.