Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Tuinhout - Houthandel

Bent u op zoek naar tuinhout voor uw volgende grote project? Hieronder volgt een overzicht aan advertenties voor de in- en verkoop van hout. Door aan te melden op deze pagina kunt u hier kosteloos op reageren of zelf uw advertenties plaatsen.


Tuinhout in allerlei vormen en klassen

Tuinhout is nooit alleen maar tuinhout. Er zijn grote kwalitatieve verschillen afhankelijk van de gebruikte houtsoort. Voor elke toepassing moet u dan ook eerst nagaan of het aangeboden tuinhout voldoet aan uw verwachtingen en eisen. Gelukkig zijn er vanuit de Europese Unie duidelijke richtlijnen die houthandelaren moeten naleven wanneer men tuinhout aanbiedt. De indeling in duurzaamheidsklassen biedt dan ook direct duidelijkheid over het containerbegrip “tuinhout”. Hier leest u meer over tuinhout en de duurzaamheidsklassen.


Tuinhout: Van naaldhout tot hardhout

Tuinhout is zo’n wijds begrip dat je er alle kanten mee uit kunt. Heel veel houtsoorten worden gebruikt in de openlucht of letterlijk in uw tuin. Het hangt allemaal af van de toepassing. Zo vind je veel zachthout of naaldhout in toepassingen als schuttingplanken en tuinhuizen. Hardhout wordt echter ook als tuinhout gebruikt. Denk aan schuttingpalen of vlonderpalen. Eigenlijk kun je zeggen dat wanneer het tuinhout echt in contact komt met aarde, hardhout de aangewezen oplossing is. Tuinhout van tropisch hardhout is voor vele jaren bestaand tegen de inwerking van aarde en haar organismen.


Bekijk onze aanbiedingen in tuinhout

Op de website van Houthandelaren vindt u altijd de scherpste aanbiedingen in partijen hout. Ook tuinhout wordt hier veelvuldig aangeboden. U kunt hier echt grote prijsvoordelen behalen in partijen tuinhout. Wanneer u klikt op de bovenstaande promoties ziet u direct de aanbiedingen van dat moment. Doe er uw voordeel mee!