Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Carports & Garages - Houthandel

Deze pagina bevat een compleet overzicht voor kopers en verkopers van carports en garages van hout. Zo houdt u het droog en beschermt u uw auto of gereedschap tegen de elementen.


Zelf een carport of garage bouwen?

Carports en garages zijn er in vele vormen en maten te verkrijgen. Het is belangrijk om eerst goed te kijken naar de beschikbare ruimte die u heeft voor de voorziening. Een houten carport heeft als voordeel dat u deze vrijstaand of tegen een al geplaatste muur aan kunt zetten. Deze neemt ook minder ruimte in beslag dan een garage en als u enkel uw auto wilt beschermen tegen de elementen zit u helemaal goed. Een garage van hout geeft evenveel bescherming als een exemplaar van een ander materiaal, maar u betaalt een stuk minder voor het materiaal. Door er zelf een te bouwen kunt u ook gemakkelijk het bouwwerk afstemmen op de rest van uw tuin en huis. Zo ontstaat er een mooie cohesie rondom het exterieur van je huis.


Voor uw auto en meer

Afhankelijk van wat uw wensen zijn met betrekking tot het opslaan van uw auto of overige zaken neigt u naar een carport of een garage. Als u alleen uw auto droog wilt stallen tegen de wind en de regen of gewoon het wilt gebruiken als terrasoverkapping dan kunt u het beste naar het construeren van een carport kijken. Als u overige opslag wensen heeft voor uw gereedschap en dergelijke of graag een werkbank voor uw hobby of kluswerk wilt plaatsen dan kunt u beter aan een garage denken. Het nadeel van een garage is dat het een stuk lastiger is om aan alle parameters van het plaatsen te voldoen. Men moet voldoende afstand behouden tot uw buren en het is een stuk duurder dan het maken van een carport. Als u deze tegen uw huis aan plaatst met een tussendeur dan kan er vooral in de winter veel warmteverlies optreden wanneer u de deur van uw garage opent. Een garage kan echter wel helemaal dicht en zo beschermt u beter tegen gluurders en dieven. Kijk dus eerst goed naar de voor- en nadelen van een houten garage of carport.


Carport of garage eenvoudig vinden

Voor de constructie van een houten carport of garage is het een stuk makkelijker om een vergunning te krijgen dan voor bijvoorbeeld een van beton of aluminium. Neem dit mee in uw overweging wanneer u via HoutHandelaren.nl advertenties zoekt om uw ideale overkapping of garage te maken. U kunt gemakkelijk advertenties plaatsen en geheel gratis reageren op aangeboden houtwaren of zelfs bouwpakketten voor complete carports en garages.