Houthandel Den Helder

Houthandel Den Helder

In Den Helder hebben de landelijk werkende houthandelaren PontMeyer en Koninklijke Jongeneel allebei een vestiging van waaruit zij de regio bedienen. Daarbuiten bevinden zich nog enkele regionale spelers die vaak gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.


Houthandel Huibers Hout Schagen

Ten zuiden van Den Helder vindt u bij Huibers Hout in Schagen een echte houtspecialist. Bent u op zoek naar Douglas hout, Eiken, Red Cedar, Vuren of Hardhout dan moet u zeker eens een bezoekje brengen aan Huibers Hout. Ook voor veranda’s, tuinhuizen en houten bouwpakketten heeft Huibers prachtige oplossingen.

Direct naar de website van Huibers Hout


Houthandel Koninklijke Jongeneel Den Helder

Aan de Pastoor Koopmanweg in den Helder vindt u de grote Jongeneel vestiging. Zoals bekend is Jongeneel vooral sterk in houten bouwmaterialen en wat minder in tuinhout. Voor houten deuren en kozijnen heeft Jongeneel diverse oplossingen die u zeker eens moet bekijken. Via de website van Jongeneel kunt u direct de juiste inspiratie op doen.

Direct naar de website van Koninklijke Jongeneel B.V.


Houthandel PontMeyer Den Helder

De vestiging van Pont Meyer in Den Helder bestrijkt het hele gebied van Den Helder tot aan Hippolytushoef, Julianadorp, Breezand en Anna Paulowna. Ook hier vindt u het handige drive-in afhaalcentrum en een ruim opgezette houtwinkel. In de showroom vindt u een grote collectie houten binnendeuren en buitendeuren. Ook wordt alle houtmateriaal op maat gezaagd. Een complete service dus.

Direct naar de website van PontMeyer Den Helder