Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Affinity speciaal voor de houtindustrie

Prijs op aanvraag

Locosoft B.V. (Arjon Schrijver)
Heeten

2553 keer bekeken
Referentie: HOUTHANDELAREN-66
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
HoutHandelaren.nl
HoutHandelaren.nl

Omschrijving

Bedrijfsoftware voor de houtindustrie

Automatisering verbeterd de prestaties van bedrijven door het wegnemen van inconsistente data en het verbeteren van kwaliteit en snelheid.
Automatisering zorgt ook voor een flinke boost aan productiviteit, versterkt de economische groei en zorgt voor kostenbesparing.

Locosoft heeft kennis van en ervaring in de houtindustrie en heeft hiervoor het softwarepakket Affinity ontwikkeld.
In Affinity zijn specifieke kenmerken opgenomen van de houtindustrie, zoals het werken met bundels, partijen, varende voorraden, berekening van volumes, lengtes, breedtemeters en staffelprijzen.

In Affinity brengt u alle logistieke-, financiële- en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Op elk moment kunt u de status opvragen van processen zoals financiën, leveringen en inkooporders.
De rapportages uit Affinity verschaffen duidelijk inzicht in uw bedrijfsvoering geven u een schat aan management informatie. Dat bevordert de klanttevredenheid, uw betrouwbaarheid naar de markt en daarmee uw concurrentiepositie.

Met het gebruik van Affinity voorkomt u, dat voor elk onderdeel een separate applicatie, zoals Excel of een boekhoudprogramma, moet worden aangeschaft.
Deze programma’s zijn gericht op de ondersteuning van één bedrijfsproces en kunnen vaak niet ‘zomaar’ met elkaar communiceren. Het gevolg hiervan is vaak extra werk, extra kosten en weinig efficiëntie.

Op onze website vindt u aanvullende informatie over onze producten en diensten.

✆ 0572-381043
⌨ www.locosoft.nl
[Inloggen voor meer contactinformatie]


Advertenties van andere verkopers