Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Vlonders - Houthandel

Houten vlonders hebben een unieke look en vormen samen een verfijnde uitstraling aan uw terras of balkon. Hieronder vindt u advertenties door aanbieders van houten vlonders. Door u aan te melden op deze pagina kunt u gratis reageren en zelf uw vlonders plaatsen voor de verkoop.


Vlonders in uw tuin aanleggen

Vlonders worden voornamelijk gebruikt als onderdelen rondom lichamen van water. Voor zowel uw zwembad of jacuzzi in de tuin als rondom recreatieve waterpartijen. Vlonders kunnen zowel op land als zwevend over water gelegd worden. Door de lange voegen in het materiaal is het gevaar om uit te glijden een stuk lager aangezien je meer grip hebt met je voeten. Naast hun eigenlijke functionaliteit hebben ze ook een natuurlijke uitstraling en kunnen samen met andere bestrating perfect in uw tuin te combineren zijn. Vlonders worden van veel verschillende materialen gemaakt, maar de meest populaire zijn die van hardhout of composiet.


Hardhouten vlonders

Hardhout fungeert als een verzamelnaam voor houtsoorten die voor een hele lange periode meegaan en daarom een duurzaamheid met zich mee dragen. Vlonders gemaakt van hardhout zijn hier geen uitzondering op. Vlonders worden in verschillende manieren uitgebracht. Zo kunt u kiezen voor een vlonder met of zonder een ribbelpatroon er in geschuurd. Mocht u een terras maken niet overdekt is of de vlonders rond een bron van water willen plaatsen dan kunt u beter voor de tweede optie kiezen. Deze ribbels fungeren als een antisliplaag en zullen u mogelijk een nare valpartij besparen. Daarnaast valt er iets te zeggen over het effect van een lijnenpatroon om gevoel van ruimte en richting te creëren in uw achtertuin.


Composiet vlonders

Onder een composiet verstaat men een samenkomst van een aantal materialen tot een nieuw materiaal. Een houtcomposiet wordt gevormd door een menging van houtvezel en spaanders samen met een vorm van kunststof om het samen te houden. Voornamelijk in de afgelopen jaren is er veel voortgang geboekt in het maken van kwalitatief sterke houtcomposieten voor vlonders. Ze zijn massaal te produceren en kosten ook minder dan de authentieke hardhouten vlonders. Ook de uitkomst van de uiteindelijke kleur is beter in de hand te houden.