Houthandel Gorinchem

Houthandel GorinchemIn de directe omgeving van Gorinchem bevinden zich diverse houthandelaren met een meer of minder gespecialiseerd aanbod in hout, bouwhout en tuinhout. Hier geven we een zo actueel overzicht van de belangrijkste houthandelaren in Gorinchem en de regio van deze stad aan de Merwede.

Houthandel Gorinchem

We beginnen dit overzicht met Houthandel Gorinchem. Een echte Gorkumse houthandel gelegen aan de Haarweg ten noorden van het stadscentrum van Gorinchem. Houthandel Gorinchem biedt een zeer ruim aanbod in vooral tuinhout. Men richt zich vooral op houten vlonderplanken, tuinschermen, steigerhout en steenschotten. Ook het aanbod hardhouten palen is noemenswaardig waarbij men vooral Azobé hout aanbiedt. Houthandel Gorinchem beschikt over een eigen bezorgdienst wat voor de particuliere klant vaak een uitkomst is.

Direct naar de website van Houthandel Gorinchem


Houthandel International Plywood te Nieuwland

Juist ten noorden van Gorinchem, tussen Arkel en Meerkerk vindt u International Plywood in de gemeente Zederik waar het bedrijf gevestigd is aan de Zijkade 20b te Nieuwland. De specialiteit van deze houthandel betreft plaatmateriaal, maar dan wel in alle voorkomende soorten en maten. Belangrijk is wel dat Plywood alleen levert aan de professionele hout- en bouwmaterialenhandel. U kunt er dus als particulier niet rechtsreeks kopen.

Direct naar de website van International Plywood BV


Houthandel PontMeyer Gorinchem

De PontMeyer vestiging in Gorinchem heeft een echte regiofunctie. Het is dan ook een ruime vestiging waar men de meeste houten materialen direct uit voorraad kan leveren. Vanuit Gorinchem worden klanten bediend van Tiel tot Dordrecht en van het Land van Altena tot aan de Waal bij Nieuwpoort. Gelegen aan de Timorstraat in het industriegebied Avelingen worden alle houten producten vanuit het magazijn geleverd. In de bouwmarkt worden vele gereedschappen en bevestigingsmaterialen aangeboden.

Direct naar de website van PontMeyer Gorinchem