Houthandel Rotterdam en omgeving

Houthandel Rotterdam en omgevingIn Rotterdam heeft u een ruime keuze aan meer of minder gespecialiseerde houthandelaren. Naast de bekende landelijke ketens vindt u er ook regionaal gespecialiseerde handelaren. Hier een overzicht van de belangrijkste spelers in de regio Rotterdam.

Bogaerdt Hout Krimpen a/d Lek

Een bijzondere houthandel met oog voor duurzaamheid. De nadruk bij Bogaerdt ligt op de import van duurzaam gecertificeerd hout. De historie van deze houthandel gaat terug tot 1741 en in al die jaren heeft het bedrijf zich op een uitstekende wijze kunnen handhaven in een sterk wisselende markt. Men richt zich vooral op hout voor bouw en timmerindustrie waarbij ook de handel in hout voor de scheepsbouw een belangrijke plaats inneemt. Het aanbod in hout is enorm breed, de kwaliteit is van hoog niveau en datzelfde geldt voor de service en after sales.

Direct naar de website van Boogaerdt Hout


Houthandel Alblas Rotterdam

Met een vestiging in Rotterdam en Waddinxveen biedt Alblas een breed pallet aan hout- en bouwmaterialen. Let vooral op het aanbod in Barn Wood, een echte specialisatie van Houthandel Alblas, maar men is ok sterk in steigerhout en zacht en hard tuinhout. De keuze aan houtsoorten is divers, van Douglas tot Vurenhout, Red Cedar, Meranti en Merbau.

Direct naar de website van Houthandel Alblas b.v


Houthandel De Houtlijn

Gevestigd in Berken en Rodenrijs biedt De Houtlijn al meer dan 25 jaar een zeer grote variėteit aan bouwhout, tuinhout, houten vloerdelen en houten kozijnen. Men richt zich op zowel de zelfklussende particulier als de professionele bouw. Scherpe prijzen, verstand van zaken en een ruime voorraad van alle mogelijke houtmaterialen maken De Houtlijn tot een prima adres voor houten materialen in de Rotterdamse regio.

Direct naar de website van Houthandel De Houtlijn


Houthandel ITS Rotterdam

Sterk in hout- en plaatmateriaal, vooral gericht op bouwhout. ITS is een moderne houthandel gevestigd aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door de combinatie van houthandel en timmerfabriek, ideaal voor uw maatwerk en projecten dus. Binnen de timmerfabriek is een aparte kozijnfabriek opgenomen waar werkelijk alle denkbare kozijnprofielen en afmetingen gemaakt kunnen worden.

Direct naar de website van Houthandel ITS Rotterdam


Houthandel Jongeneel Rotterdam & Schiedam

Natuurlijk beschikt Koninklijke Jongeneel over een vestiging in Rotterdam. Met de vestiging in Schiedam hebben ze zelfs 2 ijzers in het vuur. In het havengebied aan de Bijlstraat bevindt zich een grote Jongeneel vestiging waar u terecht kunt voor alle bouwhout en tuinhout. U kunt er direct uw houtmateriaal afhalen maar thuisbezorging is natuurlijk ook geen probleem. In Schiedam vindt u ook een ruime vestiging met Shop, gelegen aan de Fortunaweg in het havengebied van Schiedam.

Direct naar de website van de Jongeneel Schiedam

Direct naar de website van Koninklijke Jongeneel B.V.


Houthandel PontMeyer Rotterdam

Natuurlijk vindt u een PontMeyer houthandel in Rotterdam. Gelegen aan de Bovenstraat 224 vindt u er een grote vestiging met drive-in afhaalcentrum en bouwmarkt. Het aanbod varieert van houten plaatmateriaal, kozijnhout, gevelhout en een grote collectie tuinhout. De vestiging in Rotterdam is ook op zaterdag geopend van 07.00 tot 15.00.

Direct naar de website van PontMeyer Rotterdam