Houthandel in Dordrecht en omgeving

Houthandel in Dordrecht en omgevingDe houthandel is al sinds de 13e eeuw nauw verbonden met handelsstad Dordrecht. Centraal gelegen op het punt waar de zeestromen overgaan in nauwe binnenwateren ontpopt Dordrecht zich als overslagplaats tussen de goederenstroom van de grote zeeschepen en de verdere distributie met kleinere schepen over de smallere wateren. De houthandel speelt daarin een belangrijke rol. Die historische positie van de stad Dordrecht is inmiddels voorbij, maar de houthandel is nooit weggegaan.

Houthandel Dordrecht en Drechtsteden, volop keuze

In en om Dordrecht heeft u een ruime keuze aan diverse houthandelaren. De bekende landelijke ketens PontMeyer en Jongeneel zijn natuurlijk niet weg te denken, maar ook kleinere en gespecialiseerde houthandelaren zijn in voldoende mate aanwezig zodat u als particulier of professional altijd de juiste houten materialen vindt voor uw project of klus.

Elegant Wood in Dordrecht

Echt een gespecialiseerde houthandel in tuinhout. U vint bij Elegant Wood een ruime keuze aan hout voor schutting, poort, hek of tuinhuis. Daarnaast vindt u diverse houten tuin accessoires zoals plantenbakken van hardhout of steigerhout. Het aanbod is veelzijdig, de kwaliteit is hoog en de prijzen zijn prima. Bent u op zoek naar een prachtig aanbod in tuinhout in de ruimste zin van het woord, ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Elegant Wood.

Direct naar de website van Elegant Wood


Houthandel Leeuwis in Papendrecht

Leeuwis is een kleine maar zeer klantgerichte houthandel in Papendrecht en bedient vele klanten in de regio Dordrecht, juist vanwege die hoge service en het bijzonder kwalitatieve aanbod van houten materialen. Vooral in Lariks en Douglas hout heeft men een sterk aanbod en datzelfde geldt voor houten tuinschermen en houten terrasdelen. De prijzen liggen op een aantrekkelijk niveau en zowel particulieren, klusbedrijven als bouwbedrijven en hoveniers zijn er meer dan welkom. Zeker een aanrader!

Direct naar de website van Houthandel J. Leeuwis


Houthandel Koninklijke Jongeneel Dordrecht

Nu we toch bezig zijn met de landelijke houthandelaren kunnen we ook direct de vestiging van Jongeneel in Dordrecht in de schijnwerpers zetten. Niet ver van de PontMeyer vestiging is Jongeneel gevestigd op industrieterrein Dordtse Kil. De Dordrechtse vestiging van deze grote landelijke houthandelaar is ruim opgezet en u vindt er dan ook alle houten bouwmaterialen en tuinhout. Het aanbod is divers, van traphout tot kozijnhout en van meubelhout tot gevelhout, echt een aanbod waar u niet omheen kunt.

Direct naar de website van Koninklijke Jongeneel B.V.


Houthandel PontMeyer Dordrecht

Gelegen in het industriegebied Louterbloemen, juist ten westen van de A 16, vindt u op de Nijverheidstraat 55 de vestiging van PontMeyer. Deze vestiging biedt alle belangrijke hout- en plaatmaterialen en gevelelementen. Ook het aanbod in tuinhout is goed op orde. Zoals bij elke PontMeyer vestiging kunt u direct zelf uw houten materialen ophalen of kunt u kiezen voor de handige thuisbezorging. PontMeyer levert zowel aan particulieren die zelf aan het klussen slaan als aan de professionele bouwbedrijven.

Direct naar de website van PontMeyer Dordrecht