Houthandel Hoorn en omgeving

Houthandel Hoorn en omgeving

In Noord Holland bevinden zich van oudsher vele houthandelaren. Ook in de directe omgeving van Hoorn en Enkhuizen heeft u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een houthandel voor uw specifieke behoefte.


Overzicht houthandel omgeving Hoorn – Enkhuizen

Op deze pagina geven we een overzicht van de houthandel in de regio Hoorn – Enkhuizen. U vindt er de bekende landelijke houtmaterialen-ketens maar ook een aantal regionale spelers die zich onderscheiden met een specifiek aanbod van houten bouwproducten en eindproducten zoals tuinhuizen en blokhutten.


Bakker De Houthandel in Hoogkarspel

Direct ten Oosten van Hoorn vindt u de vestiging van Bakker de Houthandel in Hoogkarspel. Al vele jaren biedt Bakker een zeer ruim assortiment van houten bouwmaterialen en tuinmaterialen aan de particuliere en professionele klantengroep. Zeker een aanrader om de vestiging van Bakker eens te bezoeken. Ook online kunt u via het webshopgedeelte direct uw houten producten bestellen.

Direct naar de website van Bakker dé Houthandel


Houthandel Jumbo Wood Bovenkarspel

Jumbo Wood is een echte houthandel pur sang waarbij u een ruime keuze heeft aan diverse Europese en internationale houtsoorten zoals Douglas hout, hardhout en bankirai. Jumbo Wood biedt ook een ruime keuze aan houten veranda’s en kapschuren die u desgewenst gemonteerd kunt laten leveren. Men levert zowel in Nederland als in België en Duitsland.

Direct naar de website van Jumbo Wood


Houthandel Jongeneel in Zwaagdijk

Als zusterbedrijf van PontMeyer ontbreekt ook Koninklijke Jongeneel niet in de regio Hoorn – Enkhuizen. De vestiging in Zwaagdijk is ruim opgezet en u vindt er het complete assortiment houten materialen voor bouw en tuin. U kunt er als particulier en bedrijf terecht van 07.00 – 17.00 op alle werkdagen.

Direct naar de website van Koninklijke Jongeneel B.V.


Houthandel PontMeyer Hoorn

Als landelijke houthandelaar heeft PontMeyer natuurlijk ook een vestiging in dit deel van Noord Holland /West-Friesland. De vestiging in Hoorn is een belangrijke houthandel voor de gehele regio. Naast diverse houten bouwmateriaal, plaatmateriaal en bevestigingsmaterialen kunt u er ook terecht voor deuren, kasten en keukens. U kunt er als professionele inkoper goed terecht, maar ook particuliere klanten zijn van harte welkom.

Direct naar de website van PontMeyer Hoorn


Houthandel PontMeyer in Zwaag

PontMeyer is goed voorzien in West-Friesland met 2 vestigingen die net ver uit elkaar liggen. In Zwaag vindt u een PontMeyer vestiging waar u naast de gebruikelijke houten bouwmaterialen en tuinmaterialen vooral veel houten deuren kunt vinden. In de deurenshowroom in Zwaag kunt u alle mogelijkheden op uw gemak bekijken, zeker een aanrader. Ook voor tuin- en beschoeiingshout heeft de vestiging in Zwaag een groot aanbod. Voor deze producten vinden klanten uit Hoorn vaak hun weg naar de vestiging in Zwaag.

Direct naar de website van PontMeyer Zwaag