Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Tuinafscheiding - Houthandel

Deze pagina bevat een overzicht aan advertenties voor de verkoop van tuinafscheidingen. Van hoge tot lage hekwerken en van achtertuin tot voortuin. Door aan te melden kunt u gratis in contact komen of zelf uw tuinafscheiding aanbieden.


Tuinafscheidingen ter bescherming

Hebt u last van glurende buren of passanten in uw straat? Wilt u uw tuin goed afschermen tegen geluid van buitenaf? Misschien wilt u uw huis goed beveiligen en begint u met uw tuin? Waar u ook naar op zoek bent via deze rubriek op HoutHandelaren.nl kunt u snel aan de slag om uw eigen kleine stukje paradijs van de buitenwereld te beschermen. Er zijn snelle opties zoals kant-en-klare afscheidingen van bamboe, rietmat of gaas die u meteen uit kunt rollen en bevestigen tussen twee latten voor een snel resultaat. U kunt ook denken aan een meer permanente constructie zoals een volledig hekwerk compleet het betere hang- en sluitwerk.


Zelf een tuinafscheiding maken

Zelf van hout een tuinafscheiding of prominent hekwerk maken is zo ingewikkeld als u het zelf wilt maken. Draag er wel zorg voor dat een goede planning en ontwerp de helft van het werk is. Kies voor uzelf de beste optie die goed aansluit bij de rest van het exterieur van uw huis of tuin. Het begint met een stevige constructie en de juiste bevestigingsmaterialen als een basis. Met het juiste pas en meetwerk kunt u uw tussenschotten of materiaal er gemakkelijk aan bevestigen en bent u zo snel mogelijk klaar met uw hekwerk of schutting.


Hekken, hagen en combinaties

Tuinafscheidingen worden niet alleen van hout gemaakt, maar kunnen in vele vormen en materialen voorkomen. Vaak is de combinatie van verschillende hekwerken of een toevoeging van groen een aangenaam gezicht. Door bijvoorbeeld een schutting te plaatsen met tussendoor wat gaas of een hekwerk dat uit een rooster van latten bestaat kunt u ruimte geven voor klimplanten en andere planten. Door verloop van tijd kan er een bloeiende combinatie ontstaan aan natuurlijke materialen en planten voor een plezant geheel. Zo voelt het meer als een gezellig onderdeel van de tuin dan een omheining om de wereld buiten te houden.