Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)


Poorten - Houthandel

Hieronder vindt u de aanbiedingen in houten poorten. Door aan te melden kunt u kosteloos contact komen met de aanbieders en ook zelf uw poorten aanbieden.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Poorten. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Poorten.


Nieuwe advertenties


Voordelen van hout

Mocht u kiezen voor het plaatsen van een houten poort dan neemt dit een aantal voor- en nadelen met zich mee. Wanneer je goede kwaliteit hout koopt en regelmatig wat onderhoud er aan verricht dan blijft het vele jaren goed. Ook als u zich bedenkt in de kleur of de houtnerf wilt bedekken met een hele nieuwe kleur dan is dat heel goed mogelijk. Hout is een ontzettend veelzijdig materiaal dat zich makkelijk laat bewerken. Omdat hout een echt natuurproduct is haal je met een poort gemaakt van hout bovendien een ecologisch verantwoord object in je tuin. Kunststof of metaal vraagt wel wat minder aanpak om mooi te houden, maar er is niets mis met een opknapbeurt zo om de twee jaar.


Tuinpoort als binnenkomer

De toegangspoort naar uw huis of bedrijf is meestal het eerste dat men ziet en die eerste indruk is impactvol. Het is aan de bewoner of eigenaar om deze een gewenste uitstraling te geven die past bij de rest van de schutting of hekwerk. Het vinden van een passende poort kan daarom nog best lastig zijn. Je kunt voor een gewaagde combinatie van modern en klassiek doen, maar het verstandigste is meestal op safe spelen door het geheel in globale lijnen hetzelfde uit te voeren. Zo creëert u een warm welkom voor iedere bezoeker.


Techniek van houten poorten

Hoe wilt u dat uw poort functioneert? De klassieke enkele deur of misschien vleugelpoort met twee deuren? Misschien zelfs een schuifpoort op een basis van rails? Voor u een poort plaatst is het handig om een lijstje van kenmerken te maken en deze af te stemmen op de rest van het exterieur rond uw huis. Een neutrale houtlook is redelijk populair en geeft een warm uiterlijk, maar wees niet bang om wat kleur toe te passen. Ook het hang- en sluitwerk kunnen de boel samenbrengen tot een esthetisch verantwoord geheel.