Houthandel in Haarlem

Houthandel in Haarlem

Waar bevinden zich de belangrijkste houthandelaren in de regio Haarlem? Hier een overzicht van de houthandel in Haarlem en de directe omgeving van de Noord Hollandse hoofdstad.


Mooie mix van landelijke en regionale houthandels in Haarlem

In en rond Haarlem bevinden zicht een aantal specifiek Haarlemse houthandelaren, maar ook de landelijk opererende handelaren beschikken er over een vestiging. Zit daar nu verschil in? Ja, eigenlijk wel. De meeste regionale houthandelaren zijn wat kleiner van opzet en hebben vaak een minder breed assortiment houtproducten en materialen. Aan de andere kant zijn ze vaak wat meer gespecialiseerd. Bovendien beschikken de regionale houthandelaren vaak over een persoonlijke service en zijn ze vaak weer beter geoutilleerd in bepaalde houtbewerkingen.


De houthandel in en rond Haarlem in kaart gebracht

Hieronder worden de belangrijkste houthandelaren van Haarlem kort besproken. U kunt de website van elke houthandelaar bezoeken en weer makkelijk terugkeren naar dit overzicht. Het doel is dat u zo een juiste keuze kunt maken wat betreft uw materiaalbehoefte en de nabijheid van elke handelaar.


Bremerís Houthandel

Een houthandel met een rijke Haarlemse geschiedenis en dat zie je direct terug in de fraaie houtloodsen die al sinds 1874 (!) in gebruik zijn. In die loodsen bevinden zich vele houtsoorten zoals Vuren, Grenen, Lariks, Essen, Noten en Beuken. Ook het tropisch hardhout ontbreekt niet met Meranti, Wenge, Bankirai en Mahonie. Ook deuren en houten vloeren worden in allerlei varianten geleverd. Bremerís Houthandel is centraal in Haarlem gelegen, gelegen direct naast het Spaarne en de spoorlijn.

Direct naar de website van Bremerís Houthandel BV


Haarlemse Houthandel

Moderne en grote houthandel waarbij het persoonlijk contact niet verloren is gegaan. De Haarlemse Houthandel levert een breed assortiment houtproducten waaronder het populaire vurenhout, diverse Meranti producten, tuinhout en plaatmateriaal. Ook is men leverancier van Bruynzeel, Austria en Albo deuren. Het bedrijf heeft een zeer open manier van communiceren die zich o.a. uit in prijslijsten die beschikbaar zijn via de website. U vindt de Haarlemse Houthandel op het bedrijventerrein van Veerpolder.

Direct naar de website van Haarlemse Houthandel


Jongeneel Houthandel Haarlem

Koninklijke Jongeneel beschikt over een vestiging in het zuidwestelijk deel van Haarlem. Jongeneel richt zich voornamelijk op de zakelijke markt waarbij bouwbedrijven, timmerbedrijven en klusbedrijven de belangrijkste markt vertegenwoordigen. Je vindt er alles wat u mag verwachten van een all-round houthandel: plaatmateriaal, houten deuren en kozijnen, hardhout, naaldhout en veel afwerkingsmateriaal zoals lijmen en kitten en hang- en sluitwerk.

Direct naar de website van Koninklijke Jongeneel B.V.


PontMeyer Heemstede

Net buiten Haarlem heeft PontMeyer een wat kleinere vestiging in Heemstede. Toch kunt u hier een breed assortiment houten producten voor bouw en onderhoud vinden. Ook op zaterdag is men van 09.00 tot 15.00 geopend. Particuliere klanten zijn meer dan welkom, al richt men zich in hoofdzaak op een professionele klantengroep.

Direct naar de website van PontMeyer Heemstede