Zoeken
Nieuwe advertenties (15)Accessoires (6)Bankirai (2)Blokhutten (1)Bouwhout (7)Carports & Garages (1)Deuren (7)Haardhout (4)Kozijnen (3)Overig (26)Palen (3)Pallethout (2)Plaatmateriaal (7)Poorten (0)Prieelen (0)Rondhout (3)Software (2)Speeltoestellen (1)Steigerhout (1)Tropisch hardhout (13)Tuinafscheiding (1)Tuinhout (5)Vloerdelen (5)Vlonders (3)

De juiste software kiezen voor je bedrijf

14-06-2018

Je hebt een prachtig bedrijf en bent als houthandelaar al een tijd aan de slag, maar nu is het punt daar dat je een aantal zaken binnen je bedrijf geautomatiseerd wil hebben. ERP software kiezen dus. Maar waar begin je? Wat moet je weten en waar moet je rekening mee houden?


Of misschien heb je al jaren software maar voldoet het niet helemaal aan de wensen of mis je net een aantal handelingen of opties die je wel graag zou willen. Hoe pak je dat dan aan en waar kijk je naar?


Het is niet gemakkelijk om je door het dichte bos van softwareleveranciers met veel verschillende opties in pakketten te worstelen en daarbij is het een belangrijke keuze om te maken, als het goed is gaat je gekozen softwarepakket namelijk minimaal tientallen jaren mee en is het vaak een kostbare aanschaf.


Daarom hebben wij een casus opgesteld in onze Whitepaper, om je geheel onbevooroordeeld te informeren over wat jij als klant nodig hebt om de juiste keuze te maken en waar je op moet letten.


Hier kun je het document downloaden: https://www.blacksoft.nl/support-1/whitepaper/


Na 30 jaar ervaring in software maken met en voor houthandelaren kunnen we met zekerheid te zeggen dat we alle informatie in huis hebben om advies te kunnen geven op dit gebied. Uiteraard staan wij open voor vrijblijvende vragen en advies, neem gerust contact met ons op als je nu of na het lezen van de informatie nog meer vragen heeft.


Www.blacksoft.nl | info@blacksoft.nl | 085 – 4010236


« terug naar overzicht